Astrální akademie

Inspirativní články pro váš rozvoj

Objevila jsem domov

Já mám prostě pořád pocit, že jsem objevila domov. Že přesně tohle jsem celý život hledala, ale cítila jsem se hodně sama, potkávala jsem lidi, co mají některé společné rysy, ale nikdy to nebylo tak čisté a přesně vydefinované, jak mi přijde v Láskyplném Světě, ta cesta mi dává takový smysl!

Astrální akademie, otázky a odpovědi 8

Na půl sekundy vypadl z těla Jenom se chci ujistit, že je všechno v pořádku. Dneska ráno po cvičení jsem měl pocit, jako bych tahal nějaké své energetické nebo mentální tělo lehce za sebou. Po chvíli se to srovnalo.  Teď jsem seděl na židli a jako bych asi na půl sekundy vypadl z těla. Pocit padání a následné „rychlovhození“ zpátky do těla - doprovázeno obavou, že opravdu spadnu, a to jsem seděl pevně. Můžeš mě jenom ujistit, že to je v normálu? 

Astrální akademie, otázky a odpovědi 7

"Dnes je zajímavý den. Od rána jsem podrážděný a vzteklý. Vůbec netuším, proč v sobě pociťuji takové pocity, neznám důvod, a přesto, že jsem se snažil zjistit, co by mohlo ve mně tyto pocity vyvolat, tak jsem nepřišel vůbec na nic... Co s tím, je možné s tím něco provést?"  

Astrální akademie, otázky a odpovědi 6 - vše o mysli

Když chci myslet na jednu věc (např. pomeranč), tak mi během nastaveného času šesti minut naskočí cca 21 jiných myšlenek. Dnes opět dokonce 30. Někdy je to lepší, někdy horší, ale jak jste psala, je potřeba udržet pozornost alespoň po dobu jedné minuty, což nevím, zdali se mi podařilo dosáhnout, a určitě se mi to nedaří opakovaně. 

Setkání: Láskyplný svět v Praze, 18.7.2021

Na setkání se mimo jiné potkáte s velkou částí týmu Láskyplného světa - Terí a Sidris, terapeut Martin Pacalaj, z Průvodců Astrální akademie zde bude Miloš Kováč, Viviana, Medvěd. Toto složení zaručuje skutečně milé a vysoké rozhovory. 

V neděli začínáme - budeš u toho i ty?

Již tuto neděli se na cestu vydají další dvě skupiny Vládců Síly ( studentů Astrální akademie). A víš co je skvělé? Můžeš být mezi i nimi i ty! Ještě máme 2 volná místa a jedno držíme právě tobě. Ptáš se proč by jsi se měl na cestu vydat? Nech se inspirovat ostatními Vládci Síly, kteří se již na svou cestu vydali. Jaká je jejich motivace?

Ženské a mužské kruhy - ne děkuji

V posledních letech se v ČR roztrhl pytel se semináři, které v nás mají více probudit ženskost či mužskost (či mužnost). Musím hned ze začátku napsat, že jsem žena, a tak budu většinu času mluvit ze svého pohledu, který je ale 100% aplikovatelný i na tu část populace, která není zevně obdařena nahoře, nýbrž dole. :)

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web