Astrální akademie

2 týdenní kurz poznání a ovládnutí mysli

Mysl - náš nejbližší partner. Je nám až tak blízký, že se s ním mnohý z nás ztotožňují. Já = mysl. Myšlenky k nám přichází zcela sami a opět zase odejdou. Vše se děje přirozeně a samovolně, stejně jako dýchání, či tlukot srdce. Proč bychom měli vlastní mysli věnovat jakoukoli pozoronost? 

Zamyslel jsi se však někdy na tím, že v češtině používáme slovní spojení: "Napadla mě myšlenka." 

napadla = zaútočila

Kolikrát v radosti vykřikneme: "Hele.. něco mě napadlo!" Pěkně absurdní situace. 😁

My nejsme naše mysl a již vůbec ne naše myšlenky... my jsme zcela něco jiného, takové to niterné já, co cítíš uvnitř sebe.
Dokážeme naši mysl nejen zastavit, ale hlavně - můžeme ji vytrénovat natolik, že nebude našim pánem, ale dobrým sluhou či společníkem. 

Kolikrát jsi byl již v životě až zoufalý z toho, že se ti nějaká nepříjemná myšlenka stále vracela a nesla s sebou bolestné emoce? Kolikrát nám jen uteče nějaká důležitá infromace, protože naše mysl je v té době "nepřítomna." Jakákoli závislost je pouze silná myšlenka, které znovu a znovu podléháme. 

Unikátnost vlastní mysli

Fenoménu myšlení se věnujeme již od roku 2000 a za tu dobu jsme objevili spousty aha momentů - například, že pomocí jednoduché otázky, dokážeme určit, zda jsou "tvé" myšlenky skutečně "tvé", nebo přijímáš automaticky z okolí vše, co se nabízí. Dokážeme tak odhalit, zda si život vědomě tvoříš, nebo jdeš automatikou a spíše jsi životem vláčen. 

Odpovíš na tuto testovací otázku stejně jako 70% lidí, nebo budeš patřit mezi 30%, kteří si vybírají jen ty nejlepší myšlenky? 

V tomto 2 týdenním kurzu zdarma půjdeme čistou praxí a budeme se seznamovat s naší vlastní myslí. Zároveň ji budeme i řádně trénovat, abychom mohli žít vlastní život. Mysl přímo tvoří naši realitu, je to začátek a konec našeho běžného života. 

Přijmeš myšlenku na úklid kuchyně, nebo jít hrát hru na počítači? Zůstaneš u myšlenky střídmé stravy, nebo podlehneš pokušitelské myšlence zmrzlinového poháru? Jaké budou tvé myšlenky a tím tvůj život? 

Čeká tě 7 videí, během kterých projdeme základní cvičení a otázky, týkající se naší mysli. 14 dní je základní doba, během které dokážeš již zpozorovat první větší změny ve svém myšlení. Proto vše dělej poctivě a nejlépe, jak dovedeš. Na konci kurzu tě vezmeme do hluboké meditace, kde si již vědomě budeš tvořit svůj dokonalý život a najdeme cestu, jak tyto myšlenky zhmotit v realitu. Abys toto dokázal, skutečně si věnuj 14 dní, které věnuješ své mysli a tím svému životu. 

Líbí se ti tato konkrétní myšlenka? Patří do tvého života? Pokud ano, přihlaš se níže a vítej v kurzu, ve kterém poznáš, pochopíš a ovládneš vlastní mysl.  

 

Dvoutýdenní kurz zdarma

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web