Astrální akademie

Jak moc se mi změnil život

Příběh a zkušenosti Vládce Síly (studenta Astrální akademie). Bez delšího čekání, jdeme na to. :)

Astrální akademie a jak moc mi změnila život

Všechno to začalo, jak už tak bývá, velice nezvykle, ale nezačíná takhle snad každé velké životní rozhodnutí? Byly zrovna Vánoce a jak už to bývá, v našem bytě to začalo být opět velice duchovně živé. Namísto řešení dárečků pod stromeček jsme řešili kopu bytostí, se kterými se protrhl pytel a které k nám přicházely z portálu uprostřed chodby. A aby toho nebylo málo, moje drahá polovička si odjela na týden do Německa na pracovní cestu. Čili jsem na to zůstal sám, sám ve velkém bytě plném různých bytostí, které za mnou chodily jako pejsci. Byly dokonce slyšet skrz zdi a některé jsem dokonce v koutcích očí zahlédl. Pokud se rádi díváte na horory, věřte mi, že po takové zkušenosti se vám to velmi rychle zprotiví. Naštěstí trvalá pomoc byla jenom pár kliků ode mě.

Jistě si umíte představit, co bylo mým hlavním problémem dne. Na internetu najít okamžitou očistu bytu, někoho, kdo by mi dokázal pomoci a já si mohl užívat vánoční nálady bez asistence sedmi či více duchů. Nevěřil bych, kolik vonných tyčinek a zbytečných rad se dá získat na internetu za pouhý den. Nakonec se nám ale doma podařilo naše problémy společnou prací zredukovat, i když s následky. A právě pár dní nato jsem byl velmi rád, že jsem dostal šanci poznat Astrální akademii a s ní i Sidrise. Ze začátku mě velice uchvátilo psaní o bytostech, které bylo “konečně” informačně přínosné, článků k prostudování jsem na Láskyplném světě našel snad sto a zdáli se mi stále zajímavější a zajímavější. Až jsem se odhodlal a napsal Sidrisovi o radu.

Blýská se na lepší časy

Byla už asi půlka ledna a já už konečně dostal svoji odpověď a po delší komunikaci mi byla nabídnuta možnost jít do Astrální akademie. Ze začátku jsem nechápal, co si pod tím vlastně představit? Sice jistá nápověda na stránkách  byla ale takovému šťourovi jako jsem já to přišlo stále málo.Přesto jsem věřil a cesotu se vydal.

Už během prvního měsíce se začal měnit celý můj život

Během pár konferencí mi došlo, co se vlastně stalo, přijal jsem do svého života tři Průvodce a mnoho přátel, kteří mi kdykoli velice rádi pomohou s mým vývojem. Po pár video telefonátech a vytvoření introspekce jsem pochopil fungování lidské duše, tím i klíč jejího prožívání. Už to nebyly pouhé abstraktní pojmy z knih, nyní se pomocí Průvodců stávaly věděním a nejen to. Pochopil jsem hlavně sám sebe a věřte mi, je to velice osvobozující – udělat si v sobě jasno, čehož nevím jak dlouho by mi trvalo dosáhnout bez vedení.

Co se týká normálního života, tak ten se mi velice změnil, nově nastolená rovnováha, sebedůvěra a schopnosti mi daly ohromnou sílu do života. Dostal směr, což je velice důležité.

A co se týká bytostí v bytě? – No, řekněme, že stačilo pár měsíců v Astrální akademii a vím moc dobře, jak s nimi naložit. Ostatně, jak nejlépe poznat pokrok, když ne ze způsobu řešení problému?

Není to snadná cesta, chce to hodně odhodlání a hlavně práce na sobě, ale s Terí a Sidrisem a osobním Průvodcem za zády to je mnohem snazší. A věřte mi, pokud máte zájem, určitě to stojí za to. 

Lukáš

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web

ASTRÁLNÍ AKADEMIE ⚡️

Tvá cesta k úspěšnému materiálnímu životu, harmonickým vztahům a hlubokým duchovním prožitkům.

Chci vědět více