Astrální akademie

V jaký čas astrálně cestovat?

Kdy nejlépe astrálně cestovat? V nejrůznějších materiálech se dočtete, že nejlepší je cestovat o úplňku a hlavně necestovat, když je bouřka! Pojďme dát všechny omezení pryč a celou věc si podstatně zjednodušit.

"Cestuj, kdy chceš!"

Že by to bylo až tak jednoduché? Ano, skutečně je. Ale pakliže chceš pár tipů na to, kdy je ten nejvhodnější čas, zde jsou:

1) Cestuj, když je tvé fyzické tělo unavené

Každý má jiný životní režim, někdo chodí na noční, někdo je sova a jiný skřivan. Proto poslouchej sám sebe a astrálně cestuj, když je tvé fyzické tělo unavené. Lépe se totiž uvolní a ty můžeš snadněji vycestovat.

2) "Ideální" hodina je mezi 3. a 4. ráno

Je to doba, kdy je venku klid a většina lidí spí.  Zvenku přichází málo zvuků, a tak je koncentrace na astrální cestování mnohem silnější. Jdi normálně spát, nastav si budík na 3. hodinu ráno, vstaň, opláchni si obličej studenou vodu (toto ti zajistí, že se trochu probereš a hned neusneš) a jdi cestovat. Tvé tělo se během pár minut opět uvolní do stavu spánku a je jen na tobě, jak máš silné vědomí. Vydržíš neusnout a astrálně vystoupíš? 

Chceš více a mít okolo sebe astrální cestovatele?

Tak pojď s námi společně nacvičovat astrální cestování! Setkáváme se online jednou měsíčně a probouzíme velké Síly. To ti pomůže najít ten správný směr. Zde nalezneš Společný nácvik astrálního cestování.

Nové a moderní audio meditace

Přejít na web